W.steps

Valitse W.steps ja voit luottaa laatuun ja turvallisuuteen joka askeleella. W.steps on Pohjoismaiden johtava tikkaiden, työpukkien ja asennus-/rakennustelineiden valmistaja, jonka tuotteet on suunnattu sekä ammattikäyttöön että yksityisille kuluttajille. W.steps on yli 80 vuoden ajan ollut johtavien toimijoiden joukossa ja valmistanut luotettavia tikkaita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Tuotteet ovat sertifioituja ISO-laatujärjestelmän mukaisesti ja tikkaat sekä muut tuotteet testataan säännöllisesti Ruotsin teknisen tutkimuslaitoksen toimesta (RISE). W.steps asettaa turvallisuuden etusijalle kaikissa suunnittelun ja valmistuksen vaiheissa. Meiltä Stayprosta löydät laajan valikoiman W.stepsin tuotteita. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
176 tuotetta
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Keltaiset tikkaat ovat muuttuneet vihreämmiksi

W.stepsin tikkaat on helppo tunnistaa keltaisesta tunnusväristään. Keltaisesta tunnusväristä on nyt myös tullut ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sillä W.steps on siirtynyt käyttämään sertifioitua alumiinia, jonka hiilijalanjälki on pienempi. Alumiinin valmistus uusiutuvaa energiaa käyttäen pienentää hiilidioksidipäästöjä merkittävästi. Uudenlaisen sulatusprosessin hiilidioksidipäästöt ovat 75 % pienemmät verrattuna alumiinin valmistukseen tavanomaisin menetelmin. Lue lisää W.stepsin sertifioidusta alumiinista täältä.

Vakaat työpukit

W.stepsin työpukit ja porrasjakkarat ovat kevyitä, vakaita ja käytännöllisiä. Työpukit ovat leveämpiä ja niissä on suuremmat työtasot kuin useimmissa muissa työpukeissa. Tukevat työ-/seisomatasot ja syvät askelmat tarjoavat turvallisen ja mukavan työskentelyalustan sekä toimii myös säilytystasona. Kaikissa W.stepsin työpukeissa on syvät, liukumattomat askelmat, jotka on kiinnitetty varmasti ja tukevasti alumiinisiin sivuprofiileihin. Vakaus ja kestävyys on asetettu etusijalle parhaan mahdollisen työskentelyturvallisuuden varmistamiseksi. Useimmat työpukit on valmistettu alumiinista, mikä tekee niistä kevyitä kuljettaa ja helppoja säilyttää ahtaissakin tiloissa. Valikoimasta löytyy sekä ilman että tukikaarella varustettuja malleja.

Tukevat ja turvalliset vapaasti seisovat tikkaat

Vapaasti seisovat tikkaat ovat hyödyllisiä apuvälineitä sekä matalammalla että korkeammalla työskentelyyn. W.steps valmistaa tukevia taso-, porras- ja kaksipuolisia askelmatikkaita sekä työtasoja, jotka kaikki tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta nousemiseen ja työskentelyyn.

Tasotikkaat ja työtasot

Yksipuoliset tasotikkaat mahdollistavat osittain staattisen työskentelyn matalalla sekä korkeammalla. Tasolliset tikkaat (tasotikkaat) tarjoavat kolmisivuisen putoamissuojan ja mahdollistavat tarvikehyllyn kanssa myös työskentelyn molemmat kädet vapaina. Työtasot taas tarjoavat ratkaisun pidempiaikaiseen ja astetta vaativampaan työskentelyyn tukevan työskentelytason ja paremman putoamissuojauksen ansiosta.

Askelmatikkaat

Kaksipuoliset askelmatikkaat mahdollistavat kiipeämisen molemmilta puolilta, joka tuo joustavuutta ja ulottuvuutta työskentelyyn. Mahdollisuus lähestyä työkohdetta eri puolilta vähentää myös tarvetta tikkaiden jatkuvaan siirtämiseen. W.stepsin puiset ja alumiiniset askelmatikkaat ovat sekä kevyitä että helppokäyttöisiä, ja mallit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä.

Korkealaatuiset nojatikkaat

W.stepsin nojatikkaat ovat erinomainen vaihtoehto yksinkertaisempiin seinällä suoritettaviin työtehtäviin tai korkeammalle kiipeämiseen. Meiltä löydät laajan valikoiman W.stepsin 1-, 2- ja 3-osaisia noja-, jatko- ja yhdistelmätikkaita.

LPX-sarjan nojatikkaat

W.stepsin LPX-sarja on ainutlaatuinen tikaskonsepti säädettävillä jatkojaloilla ja vakautta lisäävillä tukijaloilla. Tikkaiden jatkojaloissa on reilusti säätövaraa epätasaisilla alustoilla työskentelyyn ja 3D-tukijalat vakauttavat tikkaita useisiin suuntiin.

Yhdistelmätikkaat

W.stepsin yhdistelmätikkaat tarjoavat kaksi tikastyyppiä yhdessä tuotteessa. Niitä voidaan käyttää sekä vapaasti seisovina että nojatikkaina. Yhdistelmä- tai monitoimitikkaat on helppo taittaa kokoon, joka helpottaa säilyttämistä ja kuljetusta.

Tikkaiden lisävarusteet

Staypro tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita W.stepsin tikkaisiin. Valikoimasta löydät tuotteita aina turvavarusteista (esim. tikasjalustat, tukijalat ja liukuesteet) erilaisiin säilytystä helpottaviin tuotteisiin.