Flir ONE Pro LTTuotenumero: MZ13597-2

Flir
Lämpökamera
Android-laitteisiin, joissa on USB-C
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MZ13597-2
FLIR ONE Pro LT tekee älypuhelimestasi tai tabletistasi tehokkaan lämpökameran. Näet lämpökuvat suoraan näytössä ja havaitset helposti vesivuodot ja lämpöhävikit ja pystyt säästämään energiakustannuksissa
Prisjakt
423.00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MZ13597-2
FLIR ONE Pro LT tekee älypuhelimestasi tai tabletistasi tehokkaan lämpökameran. Näet lämpökuvat suoraan näytössä ja havaitset helposti vesivuodot ja lämpöhävikit ja pystyt säästämään energiakustannuksissa
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

FLIR ONE Pro LT on pieni työkalu, joka muuttaa puhelimesi tai tablettisi tehokkaaksi lämpökameraksi FLIR ONE-sovelluksen avulla. Kun kiinnität sen puhelimeesi tai tablettiisi ja avaat sovelluksen, näet lämpökuvat näytössä reaaliajassa. FLIR ONE Pro LT tunnistaa lämpöenergian niin että voit nähdä ja mitata hienonhienoja lämpötilaeroja. FLIR ONE Pro LT:n avulla voit helposti ja nopeasti havaita energiahävikit kotona, valvoa pihaa yöaikaan ja tehdä paljon muuta.

Flir ONE Pro LT
FLIR ONE Pro LT:n avulla löydät piilossa olevat ongelmat nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Liitä FLIR ONE Pro LT helposti iPhone/ipadiin, jossa on iOS11.0+ lightning-liitin ja saat tehokkaan 4.800 pikselin lämpökameran. Maailman johtava MSX-tekniikka ja VividIR-kuvanprosessointi mahdollistavat kuvat selkeillä yksityiskohdilla, voit osoittaa ratkaisseesi ongelman, joka on annettu hoidettavaksesi. FLIR ONE Pro LT on korvaamaton työkalu, kun tarkastat sulakekaappia, teet vianetsintää lämmitys-/ilmastointijärjestelmässä tai paikallistat vesivahinkoa.

Kodin ja rakennusten tarkastus
FLIR ONE Pro soveltuu niin rakennusurakoitsijoille kuin kiinteistövälittäjillekin, jotka voivat antaa asiakkailleen tärkeiden päätösten tekemiseen tarvittavia tietoja FLIRin lämpökuvanlaatua parantavan VividIR-teknologian ansiosta. Näe lämpöerot, jotka paljastavat puuttuvat, vioittuneet tai huonot eristykset sekä rakennuksen lämpövuodot ja kosteusvauriot. Löydät nopeasti energiahäviöiden lähteet, vesivahingot ja rakenteelliset ongelmat ja voit kuvata ne asiakkaille – ja osoittaa, että puutteet on korjattu – ja toimia aiempaa nopeammin ja tehokkaammin.

LVI
Jos työskentelet LVI:n parissa, tarvitset yksinkertaisen työkalun, jonka avulla löydät ongelmat nopeasti. FLIR ONE Pro LT avulla pystyt näyttämään asiakkaillesi tarkalleen mikä on vialla, ja näytät, että ongelma on korjattu. Olipa kyseessä lämpövuoto, kosteusvaurio tai oikosulku, FLIR ONE Pro auttaa löytämään ongelmat.

Lämpötilan mittaus ilman kosketusta
Monet yleiset sähköviat tuottavat hukkalämpöä. FLIR ONE Pro LT:n avulla mahdolliset ongelmat voidaan löytää nopeasti ja helposti. Voit mitata sähköä johtavista laitteista tarkan lämpötilan turvalliselta etäisyydeltä ja saada tarvittavan informaation ongelmasta.

Ammattimaista Tee-se-itse työskentelyä
Tarkasta talo ennen ostoa ja löydä piilossa olevat ongelmat, jotka saattavat maksaa sinulle tuhansia euroja. Optimoi energiatehokkuus kotona. Paikanna ylikuormitetut piirit talon turvallisuuden parantamiseksi. Sinun ei tarvitse jättää kaikkea kuntotarkastajan varaan, vaan voit itse tarkistaa ovien ja ikkunoiden tiiviyden.

Yksityiskohtainen ja selkeä kuva
VividIR™-kuvaprosessoinnin avulla näet tarkempia yksityiskohtia, voit mitata pienempiä komponentteja suuremmalta etäisyydeltä ja työskennellä turvallisemmin sähköä johtavien kohteiden läheisyydessä.

FLIR MSX
FLIR ONE Pro LT:n MSX-toiminto poimii yksityiskohdat tavallisen kameran kuvasta ja liittää ne lämpökuvaan niin, että samassa kuvassa näkyy enemmän tietoa.

Kestävyys
FLIR ONE Pro LT on kestää vaativiakin olosuhteita päivittäisessä käytössä. Vankka rakenne on läpäissyt pudotustestin 1,8 metristä.

Mittausalue
FLIR ONE Pro LT: n lämpötilan mittausalue on -20°C - 120°C. Saat samaan kuvaan jopa kolmen eri pisteen lämpötilan ja kuusi eri lämpötilakohdetta, mikä auttaa analysointia ja raportointia itse kohteessa.

OneFit-yhteensopivuus
Edistyksellisen säädettävän OneFit-liitännän ansiosta lämpökamera sopii puhelimeesi tai tablettiiisi, vaikka ne olisivat suojaavassa kuoressa. Sinun ei tarvitse valita lämpökameran ja suojauksen välillä.

FLIR ONE-sovellus
Päivitetty FLIR ONE -sovellus edellyttää tilille kirjautumista takuun rekisteröimiseksi. Saat samalla pääsyn viimeisimpiin FLIR-päivityksiin. Se on yhteensopiva jopa älykellon kanssa ja sen pro-luokan ominaisuuksien avulla parannat ottamiasi kuvia. Sovellus sisältää vinkkivideoita ja toimii myös FLIRTools -ohjelmiston kanssa, mikä helpottaa raportointia suoraan älypuhelimestasi.
Tekniset tiedot: 
SertifioinnitMFi (iOS-version), RoHS, CE/FCC, CEC-BC, EN61233
Käyttölämpötila0–35 °C , Akunlataus 0–30 °C
Testattu pudotustestilläPudotus 1,8 metristä
LämpötunnistinPikselikoko17 μm, 8–14 μm spektrisalue
IR-resoluutio80x60 px
Visuaalinen resoluutio1440x1080 px
HFOV/VFOV50° ± 1°/38° ± 1°
Kuvanopeus8,7 Hz
TarkennusKiinteä 15 cm- ääretön
Kohteen lämpötila-alue-20°C – 120°C, -4°F - 248°F
Tarkkuus±3 °C tai ±5 %, ympäristön ja kohteen välisen lämpötilan prosenttiero. 60 s käynnistyksen jälkeen, laite lämpötilassa 15–35 °C ja kohde lämpötilassa 5–120 °C).
Lämpöherkkyys (MRDT)150 mK
EmissiivisyysasetuksetMatte: 95 %, Semi-Matte: 80 %, Semi-Glossy: 60 %, Glossy: 30 % Heijastuva taustalämpötila 22 °C
SuljinAutomaattinen/manuaalinen
Akun kestoNoin 1 h
Latausaika40 min
Videon toisto/tallentaminen ja still-kuvatTalletus 1440x1080 px
TiedostomuotoStill-kuvat – radiometrinen jpeg
Video – MPEG-4 (tiedostomuoto MOV (iOS), MP4 (Android))
Kameran tilatVideo, Still-kuva, time lapse
PaletitGray (White Hot), Hottest, Coldest, Iron, Rainbow, Contrast, Arctic, Lava, Wheel
PistemittausAv/°C/°F. Resoluutio 0,1°C/0,1°F
Säädettävä MSX-etäisyys0,3 m
Mitat68x34x14 mm
Paino36,5 g

Spesifikaatiot

MSX-kuvat Kyllä

Wifi Kyllä

Vaihdettava objektiivi Ei

Käyttöalueet Termografia

Bluetooth Kyllä

EAN 7332558015728

Arvosteluita

Suosittelemme