Gardena Comfort 5000/5 EcoTuotenumero: 2970352

Gardena
Painevesiyksikkö
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970352
Painevesiyksikkö, jonka teho on 1 100 W ja maksimisyöttökapasiteetti 4 500 l/h, mikä helpottaa energiansäästöä. Se syöttää halpaa sadevettä esim. sadevesitynnyreistä, kaivoista tai säiliöistä automaattisesti taloon ja puutarhaan.
Prisjakt
401.90 €
Sis. ALV
6 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970352
Painevesiyksikkö, jonka teho on 1 100 W ja maksimisyöttökapasiteetti 4 500 l/h, mikä helpottaa energiansäästöä. Se syöttää halpaa sadevettä esim. sadevesitynnyreistä, kaivoista tai säiliöistä automaattisesti taloon ja puutarhaan.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA Comfort 5000/5 on painevesiyksikkö, jonka teho on 1100 W ja maksimisyöttökapasiteetti 4500 l/h, mikä helpottaa energiansäästöä. Se syöttää halpaa sadevettä esim. sadevesitynnyreistä, kaivoista tai säiliöistä automaattisesti taloon ja puutarhaan. Voit käyttää painevesiyksiköstä otettua vettä esimerkiksi WC:n huuhteluun, pesukoneeseen ja puutarhan kasteluun. Vesitarpeista riippuen painevesiyksikkö käynnistyy ja sammuu automaattisesti, mikä tekee sen toiminnasta erittäin edullista. Portaattomalla säädöllä varustettu energiansäästötila säästää jopa 15 % energiaa normaaliin käyttöön verrattuna. Se tekee yksiköstä ystävällisen sekä lompakolle että ympäristölle. Turvallisuuden takaa sisäänrakennettu, varoitusvalolla varustettu kuivakäyttösuoja: painevesiyksikkö sammuu automaattisesti, jos pumppu käy kuiviltaan. Jos pumppu ylikuumenee, kun nestevirtaus vähenee, automaattinen sammutustoiminto suojaa ylikuumenemiselta.

Suuri 24 litran säiliö on huoltovapaa 5 vuoden ajan. Tänä aikana kalvoa ei tarvitse vaihtaa eikä ilmaa tarvitse lisätä. GARDENA-painevesiyksikössä on integroitu sarjaan asennettu esisuodatin, joka suojaa pumppuyksikköä lialta ja hiekalta. Lisäksi siinä on takaiskuventtiili, joten se on helppo ottaa käyttöön, sammuttaa tai asettaa "manuaalitilaan" tai "automaattitilaan" monitoimikiertokytkimen avulla. Suuri täyttöaukko ja tyhjennysventtiili varmistavat nopean ja ongelmattoman käyttöönoton. Itsesyöttö on optimoitu automaattisella takaiskuventtiilin säädöllä. Lisäksi lämpösuojakytkin tarkkailee huoltovapaan kondensaattorimoottorin jatkuvaa ja häiriötöntä toimintaa. Painepuolella voit käyttää vaatimusten mukaan ja yksilöllisesti kolmea liitäntävaihtoehtoa useiden laitteiden käyttöön samanaikaisesti. Tyhjennä pumppu valutusventtiilin avulla ennen ensimmäisiä pakkasia.

Hyvin suunnitellun tekniikan, laadukkaiden materiaalien ja kompaktin tilaa säästävän muotoilun ansiosta painevesiyksikkö vakuuttaa asiakkaat. Painemittari ja painekytkin ovat integroituja, mikä säästää tilaa ja on selkeää. Ei saa käyttää suolaveden, syövyttävien ja helposti syttyvien aineiden tai elintarvikkeiden pumppaamiseen. Lisävarusteina GARDENAlta on saatavana jousiripustuksella varustetut kumijalat, jotka vaimentavat painevesiyksikön käyntiääntä (eivät mukana).
  • Portaattomalla säädöllä varustettu energiansäästötila säästää jopa 15 % energiaa normaaliin käyttöön verrattuna
  • Automaattinen sammutustoiminto: Pumpun ylikuumeneminen ei aiheuta vaurioita
  • Säiliö on huoltovapaa 5 vuoden ajan: Ei kalvonvaihtoa, ei tarvetta lisätä ilmaa
  • Automaattinen takaiskuventtiili varmistaa optimaalisen itsesyötön ja häiriöttömän käytön alusta alkaen
  • Useita laitteita voidaan liittää samanaikaisesti painepuolelle
Tekniset tiedot: 
Teho1100 W
Suurin tuotto4500 l/h
Maks. paine5 bar
Suurin itsesyötön imu8 m
Suurin nostokorkeus50 m
Nesteen enimmäislämpötila35 °C
Kaapelin pituus1.5 m
Virtajohdon tyyppiH07 RNF
SähkösuojausluokkaIP X4
Paino17,5 kg

Spesifikaatiot

EAN 4078500175500

Suosittelemme