SweTrack MaxiTrackerTuotenumero: 1890007

SweTrack
Paikannin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1890007
Vesitiivis GPS-paikannin 6000mAh-akulla ja magneettikiinnityksellä, esim. venemoottorien, tavarakuljetuksien tai autojen paikannukseen. Tehokas energiansäästötoiminto tarkoittaa, että paikannin on päällä vain, kun se on liikkeessä, jolloin mahdollistuu laitteen jopa 3 vuoden valmiusaika.
Prisjakt
103.40 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1890007
Vesitiivis GPS-paikannin 6000mAh-akulla ja magneettikiinnityksellä, esim. venemoottorien, tavarakuljetuksien tai autojen paikannukseen. Tehokas energiansäästötoiminto tarkoittaa, että paikannin on päällä vain, kun se on liikkeessä, jolloin mahdollistuu laitteen jopa 3 vuoden valmiusaika.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

SweTrack MaxiTracker on vesitiivis akkukäyttöinen paikannin, joka mahtuu kämmenelle. GPS-paikannus laitteen avulla sopii esim. venemoottorien, tavarakuljetuksien ja autojen paikannukseen. Tehokas energiansäästötoiminto tarkoittaa, että MaxiTracker on aktiivinen vain, kun paikannettava kohde on liikkeessä.


Sisäänrakennettu magneetti tekee SweTrack Maxitrackerin asentamisen helpoksi. Siirrä paikanninta huoletta eri kohteiden välillä ilman kaapeleita ja virtalähdettä. MaxiTracker on lisäksi vesitiivis, joten sitä voi myös huoletta käyttää vesillä.


Paikanna helposti sovelluksen avulla

SweTrack Maxitrackeria ohjataan Swetrack Live-sovelluksella. Sovelluksen avulla näet paikantimen sijainnin suoraan tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.


Paikantimen Live-seuranta

Näet paikantimen liikkumisen suoraan mobiililaitteesi näytöllä. Kun paikannettava kohde on liikkeessä, Swetrack Maxitrackerin tarkka sijainti päivitetään automaattisesti kahden minuutin välein. Kun kohde on paikallaan, paikannin sulkeutuu- MaxiTracker on aktiivinen vain, kun se havaitsee liikettä, mahdollistaen optimaalisen akun keston. MaxiTrackerilla on jopa 3 vuoden valmiusaika tai 100 päivän aktiivinen käyttöaika (perustuu 1 tunnin käyttöön päivässä)!


Maantieteellinen sulku & sijaintihistoria

SweTrack Live-sovelluksen avulla voit asettaa maantieteellisen sulun. Tämä tarkoittaa, että sinua varoitetaan välittömästi push-ilmoituksella, jos ajoneuvo poistuu tietyltä alueelta- esim. autotallin edustalta. Voit vapaasti valita kuinka monta sulkua haluat. Älykästä, eikö vaan? Kaikki sijainnit tallennetaan SweTrack Live-sovellukseen, joten voit koska tahansa palata takaisin, valita tietyn ajanjakson ja nähdä miten ajoneuvosi on liikkunut valitun ajanjakson aikana. Täydellinen matkareitin tutkimiseen jälkikäteen.


Aloita paikannus!

Lataa laitteen akku mukana tulevan USB-kaapelin avulla, sijoita paikannin valittuun kohteeseen ja lataa sovellus- sen jälkeen voit aloittaa paikannuksen! Kun paikannettava kohde on liikkeessä, laite päivittää sijaintinsa sovelluksessa automaattisesti kahden minuutin välein, ja voit koska tahansa hakea paikantimen liikehistorian valitulla ajanjaksolla.


Käyttökustannukset- integroitu SIM-kortti

MaxiTrackerissa on integroitu SIM-kortti, joka ladataan SweTrack kotisivun kautta, datayhteyden käyttömaksu on 49kr/aktivoitu kuukausi. Käyttömaksuun sisältyy rajaton paikannus Euroopassa (EU, Norja ja Sveitsi), kaikkien operaattorien verkoissa. Laite vaihtaa saumattomasti eri verkkojen välillä, joten se on aina yhteydessä operaattoriin, jolla on paras verkkoyhteys.


Datayhteyspalvelu toimii ilman sitoutumis- ja irtisanomisaikaa, voit aktivoida ja lopettaa palvelun silloin kun haluat, eli maksat vain ajasta, jonka haluat käyttää paikannukseen. Täydellinen sinulle, jolla on esimerkiksi vene tai matkailuauto ja haluat käyttää paikannusta vain kesäkautena!


Ominaisuudet
  • Live-seuranta energiansäästötoiminnolla
  • Liikehälytys ja hälytystoiminnot
  • Sisäänrakennettu SIM-kortti
  • Toimii koko EU:n alueella
  • Rajoittamaton määrä maantieteellisiä sulkuja push-ilmoituksilla
  • Sijaintihistoria – näe miten kohde on liikkunut valitsemanasi ajankohtana
  • Magneettikiinnike, jolla laitteen voi kiinnittää mihin tahansa metallipintaan.
  • Vesitiivis ja IP67-luokiteltu, kestää kosteutta ja iskuja


Mukana toimitettavat tarvikkeet:
  • 1 kpl Akku 6000 mAh

Tekniset tiedot:
Akku 6000 mAh
Akun kesto
*käyttö=paikannuskohde on liikkeessä
Valmiusaika: Jopa 3 vuotta

Jatkuva käyttö: 100 tuntia

1 tunnin käyttö/päivä: 100 päivää

30 minuutin käyttö/päivä: 200 päivää
Päivitysväli 2 minuuttia
Luokitus IP67
Mitat (PxLxK) 8,5 x 5,8 x 2,9 cm
Paino 229 g

Spesifikaatiot

EAN 7350000600131

Suosittelemme