Gardena PowerMax 32/18V P4ATuotenumero: 3126363

Gardena
Ruohonleikkuri
sisältää akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126363
Tehokas ja monipuolinen akkuruohonleikkuri, jolla saavutat optimaalisen leikkuutuloksen. Suorituskykyinen ruohonleikkuri sopii erinomaisesti pienelle pihalle noin 200 m²:n kokoisille nurmikoille asti.
Prisjakt
320,30 €
Sis. ALV
2 kpl varastossa | Lähetetään ma 24. kesäkuuta
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126363
Tehokas ja monipuolinen akkuruohonleikkuri, jolla saavutat optimaalisen leikkuutuloksen. Suorituskykyinen ruohonleikkuri sopii erinomaisesti pienelle pihalle noin 200 m²:n kokoisille nurmikoille asti.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 32/18V P4A on tehokas ja monipuolinen akkuruohonleikkuri, jolla saavutat optimaalisen leikkuutuloksen. Suorituskykyinen ruohonleikkuri sopii erinomaisesti pienelle pihalle noin 200 m²:n kokoisille nurmikoille asti. Kaksoiskarkaistu ja tarkkuushiottu 32 cm:ä leveä DuraEdge-terä antaa ihanteellisen tasaisen leikkuujäljen. Ohjatun ilmankierron ja optimaalisesti sijoitetun 30 litran ruohonkerääjän ansiosta kerääjä täyttyy kokonaan. Tämä vähentää tyhjennyskertoja ja säästää aikaa. Täyttötason ilmaisimen ansiosta näet aina, milloin kerääjä on tyhjennettävä.

Akkukäyttöinen PowerMax 32/18V -ruohonleikkuri on varustettu tehokkaalla harjattomalla moottorilla, joka säilyttää korkean tehonsa ja hyötysuhteensa myös pitkällä aikavälillä. ErgoTec-kahvan ansiosta leikkuri on ergonominen ja sitä on mukava käsitellä. Ruohonleikkurilla leikkaaminen on mukavaa ja vaivatonta, jopa pitkiä aikoja, myös sen kevyen painon ansiosta. Käyttömukavuuden lisäämiseksi voit säätää aisaa jopa kolmeen eri korkeuteen oman pituutesi mukaan. Voit milloin tahansa tarkistaa akun varaustason kahvaan integroitujen LED-merkkivalojen ansiosta. Voit myös aktivoida Eco Mode -tilan kahvasta napin painalluksella, joka säästää virtaa ja pidentää POWER FOR ALL -akun käyttöaikaa. Suositpa hieman pidempää tai todella lyhyttä nurmikkoa: helposti ulottuvilla olevan QuickFit-Plus-painikkeen avulla voit kätevästi asettaa leikkuukorkeuden portaattomasti 35–65 mm välille ennen käynnistystä. Se onnistuu kotelon keskeltä yhdellä kädellä. Sivulla olevien ruohokampojen ansiosta voit leikata nurmikon jopa vaikeapääsyisistä paikoista seinien ja reunojen vierustalta. Nurmikon leikkaamisen jälkeen voit käyttää aisan käytännöllistä taittotoimintoa säilyttääksesi ruohonleikkuria tilaa säästävällä tavalla.

GARDENA PowerMax 32/18V P4A -akkuruohonleikkuri toimitetaan käyttövalmiina pakettina, johon kuuluu laturi ja tehokas 4,0 Ah 18 V:n POWER FOR ALL -akku. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä akkuliitoista, jonka akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Tehokas ja luotettava suorituskykyisellä akkutekniikalla
  • Optimaalinen leikkuutulos ja tehokas ruohonkeruu
  • Helppoon ja ergonomiseen työskentelyyn
  • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö
  • Kestävä ja tehokas harjaton moottori
  • Akun varauksen LED-merkkivalo ja Eco-tila
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin

Toimituksen sisältö

  • 1 kappale 4,0 Ah 18V POWER FOR ALL-akku
  • 1 kappale laturi
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys32 cm
Keruusäiliön tilavuus30 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet4
Leikkuukorkeuden säätöKeskitetty
Leikattavan alueen maksimikoko200 m²
Paino akun kanssa10,2 kg
Äänentehotaso, taattu (LWA)90 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla77 dB(A)

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

pm_TechSpecKlippareaNY 200.000000 unece.unit.MTK

Ruohonkerääjä Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Leikkuukorkeus 65

Leikkuuleveys 320 mm

EAN 4078500061971

Suosittelemme