Hellberg XstreamTuotenumero: 2870384

Hellberg
Kuulosuojain
Bluetooth ja kypäräkiinnike
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870384
Kuulosuojaimet kypäräkiinnikkeellä ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Suojaa kuuloasi nauttiessasi suosikkimusiikistasi, podcastistasi tai äänikirjastasi.
Prisjakt
139,10 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870384
Kuulosuojaimet kypäräkiinnikkeellä ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Suojaa kuuloasi nauttiessasi suosikkimusiikistasi, podcastistasi tai äänikirjastasi.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Xstream on kypärään asennettava kuulosuojain, joka suojaa kuuloasi nauttiessasi suosikkimusiikistasi, podcastistasi tai äänikirjastasi. Kuulosuojain muodostaa Bluetooth® -yhteyden matkapuhelimeesi ja mahdollistaa viihdevalikoimasi suoratoiston. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne puolestaan tarjoaa erinomaisen äänenlaadun musiikin kuunteluun. Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita nostamatta puhelinta taskustasi, ja melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena niille, jotka tarvitsevat selkeämpää äänenlaatua korkeilla melutasoilla.

HUOM! Puomimikrofoni on lisävaruste, joka ei sisälly toimitukseen vaan ostetaan erikseen!

Hellberg Xstream on saatavana myös "Xstream LD" -versiona, jossa on kummassakin kuvussa aktiivimikrofoni varmistamassa erinomaisen äänensuunnan havaitsemisen. Se tarjoaa luonnollisen äänentoiston ja mahdollistaa puheluiden, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen vaarantamatta suojaustarpeitasi.

Suunniteltu musiikille
Xstream on kehitetty musiikin kuunteluun, ja se tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ainutlaatuisella kaiutinrakenteella. Sen ansiosta voit nauttia musiikista kuuloketasolla ensimmäistä kertaa kuulosuojaimissa.

Hands-free-puhelut melussa
Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita jatkaessasi työtäsi. Melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena parantamaan puheenlaatua työskennellessäsi korkeilla äänitasoilla.

Vesitiivis
Xstream on testattu IP-luokan X4 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tuotetta kovassa sateessa.

Ääniavustaja
Tukee Apple SIRIä ja Google-avustajaa. Aktivoi toiminto puhelimestasi ja hallitse musiikin toistoa tai puheluita äänelläsi.

EPS (Electronic Protection System)
Rajoittaa kaiuttimien kautta tulevan äänen turvalliselle maksimitasolle. 82 dB.

Akun säästötoiminto
Automaattinen sammutus 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Säästää akkua, jos olet unohtanut sulkea kuulokkeet, kun lähdet töistä jne.
  • Vedenpitävä (IPX4 - rankkasade)
  • Bluetooth® suoratoistoon ja puheluihin
  • Sisäänrakennettu puhemikrofoni - lisävarusteena saatavilla oleva puomimikrofoni
  • 50 h suoratoisto ja 100 h valmiustila
  • Painikeohjaimet

Toimituksen sisältö

  • 1 USB-latauskaapeli
  • 1 käyttöopas pikakäynnistysoppaalla

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Kyllä

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Ei

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja Hellberg Xstream

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 7391441002474

Arvosteluita

Suosittelemme