Bosch GBH 18V-21 ProfessionalTuotenumero: 2930429

Bosch
Poravasara
mukana laukku, ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2930429
Akkuporavasaran nimellisjännite on 18 V ja siinä on harjaton moottori. Kolme käyttötapaa; poraus, iskuporaus ja piikkaus LED-valo, Rotation Control -kytkin, säädettävä nopeus ja Vario Lock -toiminto.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2930429
Akkuporavasaran nimellisjännite on 18 V ja siinä on harjaton moottori. Kolme käyttötapaa; poraus, iskuporaus ja piikkaus LED-valo, Rotation Control -kytkin, säädettävä nopeus ja Vario Lock -toiminto.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch GBH 18V-21 Professional on akkuporakone, jonka iskuenergia on 2,0 J ja jossa on harjaton moottori. Työkalun erittäin tehokas moottori vähentää huoltotarvetta ja pidentää käyttöaikaa akun varausta kohden, mikä mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn ja pidentää käyttöikää. Mallin kolme erilaista käyttötapaa mahdollistavat monipuoliset iskuporaus-, poraus- ja piikkaustyöt. GBH 18V-21 Professional sopii pitkäkestoisiin poraustöihin, koska sen akku takaa 20 % pidemmän käyttöajan edeltäjämalliin verrattuna.
  • Varusteina LED-valo, Rotation Control -kytkin, säädettävä nopeus ja Vario Lock-toiminto
  • Hyvä teho-painosuhde (paino vain 2,4 kg)
  • suorituskyky riittää jopa kevyisiin piikkaustöihin
  • Harjaton moottori vähentää huoltotarvetta ja takaa entistä pidemmän käyttöajan per akkulataus, mikä mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn ja pidentää käyttöikää
  • Tehokas iskukoneisto 2,0 J:n iskuvoimalla ja kolme käyttötapaa (poraus, iskuporaus ja piikkaus) takaavat monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Yhteensopiva GDE 16 Plus -pölynpoistotarvikkeen kanssa

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl. L-Boxx
Tekniset tiedot: 
VirtalähdeAkku
Nimellisjännite18 V
Paino ilman akkua:2,4 kg
Kierrosluku ilman kuormitusta0-1800 kierr./min
Maks. iskuluku5100 kierr./min
Iskuenergia, maks.2,0 joulea
TyökaluliitosSDS-plus
Poran halkaisija, betoni21 mm
Poran halkaisija, puu30 mm
Tärinäarvo7-10 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Porauskapasiteetti betoni 21 mm

Piikkaus Kyllä

Sisältää laukun Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Ei

Porauskapasiteetti teräs 13 mm

Liitäntätyyppi SDS-Plus

EAN 4059952528106

Ladattavat tiedostot

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille ja akuille 1–3 vuodeksi. Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja maksuttomasti PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen voit hyötyä jatkuvasti kaikista nykyisistä ja tulevista palveluista. Digitaalisen työkaluluettelon avulla saat yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Tulevien päivitysten myötä PRO360 tarjoaa lisäksi käyttöösi entistä enemmän lisäpalveluja. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Suosittelemme