STANLEY Monitoimityökalu

Valikoimastamme löydät korkealaatuisia monitoimityökaluja moneen eri käyttötarkoitukseen valmistajilta Gerber, Leatherman, Ironside, Stanley, Coast, Bessey ja Rimac. Laaja valikoimamme sisältää monitoimityökaluja avaimenperään kiinnitettävistä yksinkertaisemmista malleista lähtien aina Leathermanin ja Gerberin kookkaampiin ja edistyksellisempiin malleihin asti.Lue lisää
  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
3 tuotetta
  • 1
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Useimmat monitoimityökaluista on rakennettu pihtien ympärille, jossa erilaisia työkaluja on sijoitettu monitoimityökalun kahvoihin. Useat monitoimityökalut on varustettu esim. pihdeillä, veitsen- sekä sahanterällä, erilaisilla leikkureilla, ristipää- sekä uraruuvimeisselillä, viiloilla, viivoittimella ja pullon- sekä tölkinavaajalla.

Tyypillistä monitoimityökaluille on myös kokoontaitettava rakenne ja helppo säilytys säilytyskotelossa. Monissa malleissa käytössä oleva työkalu myös lukittuu itsestään käyttöönottoasentoon avattaessa työkalun. Hyödylliseksi voi myös osoittautua sellainen ominaisuus, että yksittäisiä työkaluja voidaan avata sivulta, vaikka monitoimityökalu onkin kokoontaitettuna. Tämä nopeuttaa ja helpottaa työkalun käyttöä. Useita monitoimityökaluja voidaan myös käyttää helposti yhdellä kädellä. Monitoimityökalujen kokonaispituus avattuna vaihtelee n. 10 cm:n ja 20 cm:n välillä ja työkalujen paino vaihtelee 50 g:sta aina reiluun 300 g:aan.

Käyttötarkoituksia voi monitoimityökalulle olla monia ja työkalu voi soveltua hyvin niin rakentajalle, maanviljelijälle, eräilijälle kuin kotinikkarillekkin. Mutta keskeisimmät hyödyt lienevät kuitenkin liittyvän työkalun nopeaan ja helppoon käyttämiseen sekä sen kokoavaan ominaisuuteen: se sisältää useita hyödyllisiä ja nopeasti käytettäviä työkaluja pakattuna yhteen pieneen työkaluun.